PIEROGARNIA RODZINNA U MAMUSI

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 194 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Pierogarnia Rodzinna u Mamusi. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

24 maj 2024 o 16:23 Wszystko świeże i pyszne! Kolejny raz się nie zawiodłam! To na pewno nie ostatnie moje zamówienie :)
19 maj 2024 o 14:32 Jeżeli chodzi o zupki ( z kurczakiem i kapustka oraz solanka) to poprostu sztosik. Pierogi również bardzo dobre. Zestaw schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną to troszkę mało doprawione i nie wielką ilość kapusty w stosunku do kotleta i więcej
8 maj 2024 o 15:10 Bardzo miła Pani która dowiozła dobre jedzonko . Polecamy
26 kwi 2024 o 13:49 Pierożki pychotka. :)
13 mar 2024 o 18:15 Pierogi pyszne
18 sty 2024 o 15:13 Pisalem prosząc w zamowieniu aby kotlet schabowy byl nie spieczony poniewaz obiad jest dla starszej osiby. Kotlet byl spieczony a tak cienki gdyby nie mial panierki zobaczyl bym caly Oswiecim. Juz nie zamowie u was . Dziekuje
5 sty 2024 o 17:28 Kotlet schabowy cienki jak kartka papieru i 5 mm panierki XD
27 gru 2023 o 14:06 Wszystko super!
7 gru 2023 o 18:32 Szybko i pysznie.
5 gru 2023 o 18:29 Polecam
3 gru 2023 o 19:30 Pyszne! Na pewno zamówimy ponownie :)
1 gru 2023 o 17:39 Jedzenie średnie, ciepłe, zupa nie zgodna z opisem, dostałam 6 pierogów zamiast 10. Nie wiem skąd tyle dobrych opinii...